Kompakt Arşiv Bakım

Kompakt arşiv bakım son derece önemlidir.  Arşiv dolapları geçmişe yönelik herhangi bir belgenin istenmesi durumunda belgeyi kolayca bulmamızı sağlar.

Kompakt Arşiv Bakım

Kompakt arşiv bakım son derece önemlidir.  Arşiv dolapları geçmişe yönelik herhangi bir belgenin istenmesi durumunda belgeyi kolayca bulmamızı sağlar. Bu yüzden arşiv dolapları geçmişten günümüze hep önemli olmuştur. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte arşiv dolaplarında özellikler oluşmaya başladı. Talebe göre özellikleri artırılan arşiv dolapları kolay sökülebiliyor. Raylı sistem kullanıldığı için zaman içinde nemli ortamda paslanma meydana gelebiliyor. Kompakt arşiv bakım belirli aralıklarla yaptırılmalıdır. Kurulan raylar üzerinde arşiv dolapları kolay hareket edilebiliyor. Bu sayede büyük alan tasarrufu sağlıyor. Bu en önemli avantajıdır diyebiliriz. Akıllı arşivleme sistemi sayesinde arşiv odasına ferahlık sağlanmış oluyor. Kompakt arşiv bakımı dolapların seri işleyişini sağlamak ve ömrünün uzaması için tercih edilir.  

Kompakt Arşiv Bakımın Önemi

Kompakt arşiv sistemi rayın üzerine gelecek şekilde dizayn edildi. Arşiv dolabında bulunan tekerlekler sayesinde arşiv dolapları rahat kullanılmaya başladı. Arşiv dolaplarında bulunan direksiyon sayesinde sağ ve sol tarafa kolaylıkla gidebiliyor. Dolapların iç içe dizilmesi avantajdır. Kompakt arşiv bakım hizmeti önemlidir. Uzun yıllar kullanılan arşiv dolaplarının bakımı da önemlidir. Genelde arşiv odaları kapalı alanlarda bulunuyor. Odanın yeterli miktarda güneş almaması içeride rutubetin oluşmasına neden oluyor. Bu yüzden arşiv dolaplarında, tekerleklerinde ve ray sisteminde paslanmanın olması söz konusudur. Çeşitli nedenlerden dolayı arşiv dolaplarında aksaklıklar meydana gelebiliyor. Direksiyonu çeviriyorsunuz fakat arşiv dolabı yerinden oynamıyor. Bu durum arşiv dolaplarınızın bakımının geldiğini gösteriyor. Bunu düzenli şekilde yaptırmalısınız. Hem arşiv dolaplarınızın ömrünü uzun yıllar uzatmış olursunuz hem de kullanım kolaylığı sağlamış olursunuz. Kompakt arşiv bakım son derece önemlidir.

Kompakt Arşiv Bakım Sistemi Nasıldır?

Kompakt arşiv dolapları raylı sisteme kurulu tekerlekleri ile özel tasarlanmış arşiv dolaplarının birbirinden ayrılarak ve birbirlerine yanaşabiliyor olması işinizi kolaylaştırmanızı sağlıyor. Dolap aralarına geçme lastiğinin olması dosyaların tozlanmasını engelleyebilir. Fakat arşiv dolaplarının paslanmasını ve çeşitli nedenler yüzünden arızalanmasını engellemiyor. Kompakt arşiv bakım yaptırma son derece önemlidir. Belirli Periyotlar ile bakımın yaptırılması gerekiyor. Kompakt arşiv bakım yaptırılmasının amacı kompakt arşiv dolaplarının fonksiyonunu korumak hem de daha sağlıklı ve düzenli olmasını sağlamaktır. Kompakt arşiv bakım hizmetini firmamızdan alabilirsiniz.