Kompakt Arşiv Sökme

Kompakt arşiv dolapları genel olarak bakıldığında artık elzem derecede önemi olan ürünlerdir. Kaliteli, estetik ve kullanışlı olan kompakt arşiv dolapları ile dosyalarınızı güvenle saklayabilirsiniz.

Kompakt Arşiv Sökme

Kompakt arşiv dolapları genel olarak bakıldığında artık elzem derecede önemi olan ürünlerdir. Kaliteli, estetik ve kullanışlı olan kompakt arşiv dolapları ile dosyalarınızı güvenle saklayabilirsiniz. Şirketler, holdingler, üniversitelere, okullar, müzeler, kütüphaneler, hastaneler gibi çeşitli devlet kurumları için özel olarak üretilen ve kullanılan arşiv saklama dolaplarıdır. Rayların üzerinde tekerlekleri sayesinde hareket ederek birbirine yanaşabilme özelliği olan seri dolaplardır. Arşiv sisteminin sağlıklı çalışması için kurulumu ve sıra halinde yapılması önemlidir. Özellikle klasik arşivleme sistemleriyle kıyaslayacak olursak büyük ölçüde tasarruf imkânı sağlar. Bu dolap sistemlerini hareket ettirebilmek için dolapların dış yüzeyinde bulunan volanı hafifçe döndürülmesi gerekir. Nerede ise bütün kompakt arşiv sistemlerinde dolapların kitlenebilmesini sağlayan kilitler mevcuttur. Kompakt arşiv sökme ve montajı yapılabilen, bir yerden başka yere taşınabilen ürünlerdir.

Kompakt Arşiv Sistemlerinin Özellikleri

Dolapların hareket edilebilmesi için dış yüzeylerine volan takılır. Merkezi kilit sistemiyle kilitlenebilir. Dolapların aralında geçme lastik şeritler bulunur ve dosyaların tozlanmaları engellenir. Özel ve kaliteli saclardan şekil vererek üretilir. Ayrıca lastik contalar ile ses çıkması engellenir. İyi bir arşiv kompakt dolabı TSE ve ISO 9001 gibi belgeleri olmalıdır. Ürünlerin boyanması için genellikle elektrostatik toz boyalar kullanılır. Genelde her bir parçası için ayrı olarak renkler tercih edilir. Raylar ve araba başka renkte, dolap gövdesi, dış paneller farklı renklerde olmalıdır. Kompakt arşiv sökme ve montajı için ayrı teknik parçalardan üretilir.

Kompakt Arşiv Dolabı Nasıl Sökülür Ve Taşınır?

Kompakt arşiv dolapları yaptırmak ve satın almak kadar taşınma halinde bir yerden başka yere taşınması da önemlidir. Kompakt arşiv dolapları çeşitli kıstaslar neticesinde kullanılan ekipman, üretim yılı, dolap sayısı, taşınacak alan gibi hususlar dikkate alınarak fiyat belirlenir. Taşınacak dolaplar sökülür ve blok blok olacak şekilde paketlenir. Kompakt arşiv sökme işlemi bittikten sonra Her bir paket ayrı numara yazıldıktan sonra dikkatli olacak bir şekilde araca yüklenir. Taşınacak alan için detaylı bir keşif yapıldıktan sonra düz zemine raylar monte edilir. Ray üzerinde dolap kurulumuna geçilir. Kurulumdan sonra kompakt dolaplara bakım yapılır ve teslim edilir.