Neden Compakt Soyunma Dolabı Tercih Edilmeli?

Üretim süreçlerinin daha iyi olması bakımından işçilerin eşyalarının çalışma alanı içerisinde bulundurulması genellikle iş yerlerinde yasak olan ve sözleşmede geçen maddeler arasında yer alan bir durumdur.Bu durumun sebebi dikkat dağınıklığını ve karmaşayı önleyerek verimin daha yüksek boyutlara ulaşmasını sağlamaktır.

         Bu durumun sadece iş için olmayıp personelin malzemelerine gösterilen saygıdan da geldiğini söylemek mümkündür. Bu gibi durumlar için compact soyunma dolapları tasarlanmıştır.

            Kompakt olarak da belirtmenin mümkün olduğu özellikle sıkıştırılmış, iç içe manasına da gelen bir durumu izah eder. Soyunma dolaplarında sıkıştırma işlemi daha az yer kaplayarak daha ferah bir mekan üretmektir. Bu amaçla üretilen dolaplar büyük firmalar tarafından sıkça tercih edilmektedir. Özellikle dolabın alt üst olarak kullanılması gibi durumlar için üst dolap ve alt dolap birbirini tamamlayan iki farklı kesim ile işçilere paylaştırılır. Üst kısımdan klasik bir çekmece kadar dolap eni kadar yer vardır.

            Orta kısım aşağı inerken diğer personelin kullanacağı alan ile birleşir ve en altta yine diğer dolabın büyüklüğünde bir yer bulunur. Bu durum adil bir kullanım için dolapların sıkıştırılması sonucu oluşur. Her işçi böylece alt ya da üst dolabı da kullansa rahat bir kullanım sağlar. Dolap kapakları çiftli değildir her personelin dolabı ve kilidi tektir. Bu şekilde bir dolap dekorasyonu oldukça şık görünmesinin yanında işçilerin birbiri arasında sorun yaşamasının da önüne geçecek harika bir fikrin ürünüdür.