Dezenfektan Standı

El dezenfektan standları işyerleri toplu alışveriş mekanları işlek caddeler magazalar gibi alanlarda giriş çıkış alanlarlarında olması zorunludur.

El dezenfektan standları gün içerisinde bir yer ile temasınız olsun olmasın kullanılması gereken ve mümkün oldukça otomatik ürünleri ile temassız dezenfektan kullanılmalıdır. El dezenfektan standları işyerleri toplu alışveriş mekanları işlek caddeler magazalar gibi alanlarda giriş çıkış alanlarlarında olması zorunludur. Yeni Normalleşme döneminde açılan işyerleri için tasarlanan  Ayak Basmalı dezenfektan standları Firmaların kurumsal yapılarına ve amacına uygun tasarımlar ile üretilmektedir.

Portatif El Dezenfektan Standı okul, hastane, avm, otel, spor salonu, güzellik merkezi, iş yeri vb. sirkülasyonun yoğun olduğu yerlerde çalışanlarınızı ve ziyaretçilerinizi virüs ve bakterilere karşı her an koruyabilmenizi sağlar. Portatif El Dezenfektan Standı kapalı mekan kullanımlarına uygundur.

Bilgi: 6331 sayılı İş Sağlığı ve İş Güvenliği Kanunun ilgili maddelerince işverenler iş hijyeni ile iş sağlığı ve güvenliği önlemlerini almakla yükümlü olup bu kapsamda  El Dezenfektan Standı gibi kişisel koruyucu donanım ve malzemeleri temin etmekle yükümlü tutulmaktadır.